Företagspresentation Elektriker

startsida stenvalls el

En hemsida och företagspresentation gjord för Stenvalls El i Uddevalla. Sidan är gjord i Joomla och med verktyget SP Page Builder för att kunna redigera och stuva om information direkt ifrån hemsidan. Givetvis försett med Akeeba Backup och Admin Tools för att säkerställa intergriteten på innehållet.

Målet var att kunden ville ha en hemsida som var enkel och intiutiv att göra ändringar i.

Webshop för Offroadfälgar och däck

offroadshop start

En webbutik gjord för att kunna sälja offroaddelar i allmänhet och fälgar och däck i huvudsak. Sökfunktioner och filter för att hitta bland artiklarna som finns inlagda. 

Koppling gjord för att betala med Ecster pay. Hemsidan gjord med PrestaShop 1.7. Automatisk backuptagning givetvis aktiverat. Samtliga delar av hemsidan är anpassade för att fungera både med dator och mobil, allt för att öka köplusten hos kunden
.

Företagspresentation Bilverkstad

startsida ingvars

För att synas mer för de som söker via web idag så gjorde Ingvars Bilverkstad en hemsida med en enkel presentation av vad man erbjuder sina kunder. 

Hemsidan är gjord i Joomla. 

Hemsida företagspresentation

startsida ceji

CeJi Sanering eller Brand och Säkerhetstjänst i Uddevalla AB som företaget heter ville ha hjälp med att uppdatera sin gamla hemsida till en hemsida som är mer modern och anpassad till både dator och mobil. 

Hemsidan gjordes i Joomla med komponenter så att kunden kan önska om att bli uppringd på ett så enkelt sätt som möjligt.

Hemsida Uthyrning av hus

hyrahus screenshot

Jag fick en fråga från en kund som ville kunna visa sitt hus som han har för uthyrning på ett enkelt sätt. Och inte bara visa utan även beskriva de närliggande områden som finns samt de villkor som gäller för uthyrningen.

En hemsida skapades med Joomla som gör att man ser hur fantastiskt detta sommarhus i Fiskebäckskil är.

Hemsida Hyrcenter släpvagnar

berggarden screenshot

Efter genomgång av den befintliga hemsidan hos Bergsgårdens Bil och Släpvagncenter så byggdes den nya hemsidan med fokus på att mobila enheter enkelt skulle kunna ta kontakt. Hemsidan är också byggd så att en webshop kan skapas om så skulle önskas, idag körs webshopen som en katalog där både hyrkärror och reservdelar går att titta på.

Verktygen är Joomla som plattform  och Virtuemart som e-handelskomponent. 

Webshop Racingreservdelar

 Stigo screenshot 2

Det kom en fråga om jag kunde göra en mobilanpassad hemsida till Stigo Transmissions som är ledande inom utveckling och försäljning av Powerglide växellådor inom dragracing i Europa. Efter en genomgång och diskussion så gjordes inte bara en mobilanpassad sida utan en komplett webshop där kunder idag på ett enkelt sätt handlar specialdelar till sina bilar.

Verktygen som användes var Joomla i botten och sedan Virtue Mart som e-handelstillägg. Utöver detta så sker även automatisk backup och intrångsövervakning för att säkerställa att hemsidan är uppe och säker för alla inblandade.